top of page

НАШИТЕ 
ИНИЦИАТИВИ

kids.jpg

Проект Осинови един квартал

retro_numbers.png

РЕМОНТ

Ремонт на няколко детски градини в конкретни квартали, който ще включва пребоядисване, смяна на подова настилка, ремонт на покрив, ново обзавеждане и играчки за децата.

Screen Shot 2021-06-21 at 12.53_edited.j
retro_numbers.png

ИЗГРАЖДАНЕ

Изграждане на нови детски площадки (към момента са открити вече 13 такива) в регионите, в които провеждаме ежеседмичните си програми, като разходите възлизат средно на $6.000 - $8.000 долари. 

B45DCA88-E6C9-431E-B0C6-E80B4D28AF3E_edi
brush.png

Конкретни нужди

Усилията ни са фокусирани върху това, чрез конкретни дела да покажем своите загриженост, състрадание и любов. Затова прилагаме практически решения към реални проблеми в опита си да задоволим нуждите на различни квартали и махали в България, разположени предимно в малки населени места, в които липсват основни удобства като течаща вода, канализационна система или електричество. Оказвайки реално съдействие за разрешаването на подобни проблеми, се превръщаме в проактивен фактор за възстановяване живота на много деца и техните семейства. 

retro_numbers.png

ТОПЛИ ДРЕХИ

Средства за закупуване на обувки / ботуши, зимни якета и топли дрехи за децата, посещаващи нашите занятия целогодишно.

retro_numbers.png

ЛЕТЕН ЛАГЕР

Спонсорство, предназначено да осигури място за едно дете в ежегодните ни летни лагери. Средният разход за дете възлиза на 200 лв. за 7 дни с включени храна, транспорт и нощувки.

retro_numbers.png

ЕКСКУРЗИИ

Специализирани екскурзии до исторически забележителности, Черноморския бряг, зоологическа градина и пр. като награда за всяко дете, което редовно посещава ежеседмичните ни програми (75 лв./дете)

retro_numbers.png

ИНФРАСТРАКТУРА

Нужда от асфалтиране и изграждане на тротоари в множество квартали в страната.

Inside of a Bus
retro_numbers.png

ТРАНСПОРТ

Закупуване на автобусни три-месечни карти за децата от програмите ни, които пътуват всекидневно за училище от малки населени места около гр. Велико Търново. Една три-месечна карта е 100 лева на дете.

Cementing Exterior Wall
retro_numbers.png

ОБНОВЯВАНЕ

Ремонт на 2 постройки, които да се приспособят за провеждане на извънкласни дейности и занимания.

Promiana.png
bottom of page