top of page
306449642_10226243502169982_4802637666482002236_n_edited.jpg

Детски Площадки

От 2019 г. СНЦ 'Промяна в поколението' носи радост на деца в различни области в България, като дарява детски площадки предимно в местата, където провеждаме своите занимателни и обучителни дейности. Целта е да бъдат подпомогнати онези общини и кметства, които се числят към по-бедните в страната и където обикновено до преди това не са съществували съоръжения за детски игри или пък те вече са изключително стари и неизползваеми. 

Досега (2023 г.) сдружението е дарило 12 детски площадки, като има амбицията да продължава със своята обществено полезна дейност и през настоящата година.

Дарителска кампания „Радостта е здраве“

Едва ли има човек, който да не се съгласи, че няма по-свидно нещо от детския смях и веселие. Но болниците сякаш не са първата ни асоциация, когато става дума за място, огласявано от веселата детска глъч. Ние, от Сдружение „Промяна в поколението“ , обаче смятаме, че това може и трябва да се промени, защото дори и местата, които обикновено свързваме с болка и неприятно чувство, могат да се превърнат в носители на радост, а тя – радостта, е здраве. Това бе и поводът да организираме едноименната дарителска кампания. 

 

Усилията ни този път са насочени към изграждане на 14-та поред детска площадка, спонсорирана от СНЦ „Промяна в поколението“, която ще бъде разположена в двора на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново, точно до Детското отделение. Както и досега, изработката, доставката и монтажа на съоръженията ще бъдат изцяло поети от нашата организация. 

НИЕ ЩЕ ОСИГУРИМ

Screenshot 2023-07-27 at 11.07.03 PM.png

КАКТО И ОГРАДА 

Screenshot 2023-07-27 at 11.07.49 PM.png

НУЖДАЕМ СЕ ОТ ВАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕ

Нужно е обаче изравняване на терена, на който ще бъде монтирана площадката, както и неговото бетониране, за да може след това да бъде положена ударопоглъщаща настилка (каучукови плочи) и цялата площадка да се обезопаси с красива ограда.

Screenshot 2023-07-27 at 11.09.23 PM.png

И тук идва Вашата роля – нуждаем се от щедростта Ви! Средствата, които ще са необходими за цялостната подготовка на терена и обезопасяването на околността, възлизат на 10 000 лв. и при все че изглежда внушителна, тази сума е несъпоставима спрямо „цената“ на детския смях.

 

Помислете си за детето, което се чувства сякаш е в затвор по време на болничния си престой. А сега си представете как детските му очи започват да искрят, a устните се разширяват в най-чистата усмивка, когато през прозореца си вижда приветливата детска площадка. Тя не само го приканва към игри, но и му възвръща надеждата, вдъхвайки му кураж, че съвсем скоро всичко вече ще е свършило и че то отново ще е здраво и ще играе на воля. А сега умножете всичко това по хиляда, след това по десет хиляди и ще получите броя на децата, които ще зарадвате през годините за в бъдеще, ако днес решите да подкрепите кампанията „Радостта е здраве“! 

p4_2.jpg

ПОДКРЕПЕТЕ КАМПАНИЯТА
"РАДОСТТА Е ЗДРАВЕ"

Даренията си може да изпращате по сметка на СНЦ „Промяна в поколението", като всички средства, набрани чрез настоящата кампания, ще бъдат изразходени за изграждането на площадката в двора на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов" Велико Търново, както и за облагородяване на околността около самата площадка. 

Банкова сметка: BG51STSA93000027906169

Титуляр: СНЦ „Промяна в поколението“

Банка ДСК, клон Велико Търново

Promiana.png
bottom of page